Communicatiekit

Wil je de ondersteuning van het Postcode Loterij Buurtfonds zichtbaar maken, online of op locatie? Op deze pagina vind je alles dat je nodig hebt:

  • Algemene informatie
  • Standaard teksten
  • Ons logo
  • Onze communicatiemiddelen
  • Contactinformatie

Algemeen
Als je een goed idee hebt voor je buurt, dan wil je dit graag zo snel mogelijk realiseren.Het Postcode Loterij Buurtfonds helpt hierbij. Wij financieren kleinschalige buurtprojecten met een bijdrage tussen de 500- 5.000 Euro. Binnen 6 weken na aanvraag staat het geld op je rekening en kun je van start. Dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij!

Omdat al onze financiering van de deelnemers van de Postcode Loterij komt, is het fijn als het voor hen zichtbaar is wat hun deelname mogelijk maakt. Deel het goede nieuws dus op Facebook, LinkedIn of via WhatsApp, dit kan o.a. via de knoppen onder aan de goedkeuringsmail die je van ons hebt ontvangen.

Standaard teksten
Wil je iets over ons schrijven? Dan mag je altijd een van onderstaande teksten gebruiken. Deel je iets op Facebook, dan waarderen we het enorm als je onze pagina @postcodeloterijbuurtfonds tagged en de deelnemers van de Postcode Loterij bedankt.

  • Het Postcode Loterij Buurtfonds steunt buurtprojecten in heel Nederland, zie www.postcodeloterijbuurtfonds.nl
  • Het Postcode Loterij Buurtfonds is opgezet om buurtprojecten te ondersteunen zodat ze snel gerealiseerd kunnen worden. Op die manier maken we met z’n allen Nederland een stuk mooier! Ook hopen we zo meer mensen te inspireren om in actie te komen. Alle in Nederland gevestigde maatschappelijke organisaties kunnen een aanvraag indienen voor een bijdrage tussen de 500 en 5.000 euro. Voor meer informatie, zie www.postcodeloterijbuurtfonds.nl

Download ons logo:

Wil je onze ondersteuning zichtbaar maken? Dat kan! We hebben (raam)stickers en cheques die we graag naar je opsturen. Stuur ons een e-mail, dan kijken we wat er mogelijk is.

Contactgegevens
Heb je een vraag of een idee over de communicatie? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Graag onder vermelding van je project-id.