Sport en spel voor jong en oud

Ervaringen

Een plek waar je altijd welkom bent en met open armen wordt ontvangen. Hoe fijn is dat? Speel- en Beweegpark De Stroet verbindt inwoners van Beltrum en omstreken op gezonde en uitdagende wijze met elkaar.

Jong en oud kunnen bij De Stroet sporten en plezier maken. Leef je bijvoorbeeld uit op de speel- en beweegtoestellen die gericht zijn op verschillende leeftijden en hun specifieke behoeften. Ervaar hoe de beplanting in het park je zintuigen prikkelt. Of trap gezellig een balletje in de nieuwe pannakooi. Bijkomen van alle activiteiten kan op de picknickbanken. Kortom, in dit prachtige park is genoeg plezier te beleven.

““Het park, dat is gerealiseerd met een bijdrage van het Postcode Loterij Buurtfonds, is voor alle leeftijden en ook voor mensen met een beperking. Spelen, bewegen, ontmoeten en beleven staan centraal. De nadruk ligt op spelen en ontwikkelen van het kind, op sporten en bewegen en op sociaal contact tussen alle leeftijden.” Initiatiefnemer Richard Storteler”

Het Postcode Loterij Buurtfonds is opgezet om buurtprojecten financieel te ondersteunen zodat ze snel gerealiseerd kunnen worden. Op die manier maken we met z’n allen Nederland een stuk mooier! Ook hopen we zo meer mensen te inspireren om ook in actie te komen. Alle in Nederland gevestigde maatschappelijke organisaties- en initiatieven kunnen een aanvraag indienen voor een bijdrage tussen de €500,- en €5.000,-.