Workshop 'crowdfunding & campagne voeren'

Ervaringen

LET OP: deze workshop is alleen op uitnodiging.


Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze onlineinspiratiesessie over crowdfunding en campagne voeren. De workshop is een introductie in het voeren van campagne om (meer) geld in te zamelen en vrijwilligers te werven. De sessie wordt je aangeboden door het Postcode Loterij Buurtfonds in samenwerking met Voor je Buurt.

Voor deze inspiratiesessie is het nog niet nodig om een concreet initiatief of crowdfundingdoel te hebben. We geven je tips en voorbeelden van succesvolle campagnes van initiatieven en bespreken op welke manier je crowdfunding kunt inzetten voor je initiatief en hoe je geld kunt inzamelen. Daarnaast zorgen we dat er veel ruimte is om vragen te stellen. De online inspiratiesessie is voor alle initiatieven die die door het Buurtfonds gesteund zijn.

Details inspiratiesessie

  • Datum: dinsdag 11 mei
  • Tijd: 19.30-21.00
  • Locatie: Online, via Zoom
  • Kosten: Gratis!

Aanmelden? Lees dan verder!

Verdiepende vervolg workshop
Ben je na het volgen van de inspiratiesessie gemotiveerd om zelf verder aan de slag te gaan met het opzetten van een campagne voor jouw initiatief? Dan organiseren we nog een verdiepende online training crowdfunding en campagne voeren. In deze training werken we concreet aan jouw eigen campagne. We brengen jouw netwerk in kaart en bedenken een haalbaar doel(bedrag) voor je campagne. Je gaat aan de slag met het schrijven van een pitch en het bedenken van ander communicatiemateriaal, om zo het verhaal van jouw initiatief het beste in woord en beeld over te brengen. Daarna gaan we het campagneplan uitdenken: met welke acties enthousiasmeer je het netwerk in verschillende fasen om bij te dragen aan het initiatief? En welke leuke tegenprestaties kan je bedenken voor supporters die bijdragen aan je campagne?

Details verdiepende workshop

  • Datum: woensdag 26 mei
  • Tijd: 15.30-17.30 uur
  • Locatie: Online
  • Kosten: Gratis!
  • Extra: Meer informatie volgt tijdens de workshop op 11 mei

Meld je hier hieronder gratis aan voor de inspiratiesessie op dinsdag 11 mei en optioneel voor de verdiepende workshop op woensdag 26 mei.

AANMELDEN (meld je hier aan via Voor je Buurt)

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Een paar dagen voor de training krijg je een mail met een link voor de online sessie.